Jäseneksi

Prosessiteekkareiden varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä ainoastaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenet ja ulkojäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenmaksu on 8 € ja jäsenyys on voimassa kaksi lukukautta maksuajankohdasta lähtien.

Näiden vaihtoehtojen lisäksi kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö voi halutessaan liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Mikäli haluat tukea toimintaamme ja liittyä kannatusjäseneksi, niin ota yhteys hallitukseen (hallitus(at)prosessiteekkarit.fi).

Yhdistyksen hallitus käsittelee ja hyväksyy uudet jäsenhakemukset kokouksessaan mahdollisimman pian hakemuksen jättämisestä. Jäseneksi hyväksymisestä ei ilmoiteta erikseen, laitamme viestiä hakijalle vain, jos hänen jäsenhakemusta ei jostain syystä hyväksytä.

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit liittyä yhdistyksen jäsensähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään. Vanhemmille opiskelijoille ja valmistuneille on myös oma sähköpostilista, johon voi liittyä tästä. Näitä kanavia käytetään jäsenten tiedottamiseen tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Jäsensähköpostilistalle lähetetään kerran viikossa viikkotiedote, jonka lopusta löydät linkin yhdistyksen Telegram-ryhmään. Jos haluat poistaa itsesi sähköpostilistalta, ota yhteyttä tiedottaja-sihteeriin (tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi).

Jäsenien on mahdollista ostaa alla oleva jäsenpinssi, jota voi käyttää vuosijuhlilla, hienommilla pukusitseillä tai yritystilaisuuksissa. Hintaa pinssille tulee 10 €/kpl, ja sen voi ostaa Prosessihuoneella hallituksen jäsenen ollessa läsnä tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja(at)prosessiteekkarit.fi) tai rahastonhoitajaan (rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi).

PT:n jäsenpinssi

Jäsenhakemus

Jäsenhakemus