Laskutus

Kulukorvauksella voit hakea yhdistyksen tarpeisiin käyttämäsi rahat takaisin. Muistathan olla yhteydessä johonkin hallituslaiseen ennen hankintojen tekemistä, jotta vältetään ongelmatilanteet ja rahojen takaisin saaminen tapahtuu varmemmin.

Laskupohjia löytyy valmiiksi tulostettuina Prosessihuoneelta (Kemistintie 1 D 2) kirjahyllystä ”Laskupohjat”-laatikosta tai voit itse ladata ja tulostaa itsellesi laskupohjan tältä sivulta. Täytetyt lomakkeet sekä skannatut kuitit voit palauttaa Prosessihuoneen kirjahyllyssä olevaan ”Laskut”-laatikkoon tai lähettää pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi. Laskupohjaa täyttäessäsi ole huolellinen ja täytä kaikki kysytyt kohdat. Jos teet kulukorvauksen käsin, kiinnitä huomiota käsialaan. Kuittien tulee olla skannattuna siten, että niistä saa selvää. Epäselviä tai virheellistä täytettyjä laskuja ei hyväksytä.

Kaikissa raha-asioissa voit ottaa yhteyttä rahastonhoitajaan (rahastonhoitaja(at)prosessiteekkarit.fi).

Kulukorvauksen täyttämisen ohje

  1. Täytä Lasku-lomakkeeseen kysytyt tiedot (Oma nimesi, tilinumero, yhteystiedot, peruste kuluille sekä kuittien erittely). Sähköisesti kulukorvauslomakkeen saa helposti täytettyä esimerkiksi Adoben Acrobat Readerilla.
  2. Skannaa kuitti/kuitit PDF-tiedostoksi ja liitä hakemuksen mukaan. Varmista, että kuitit ovat selkeästi luettavissa. Jos olet maksanut jotain verkossa, liitä mukaan tapahtuman kuitti sekä maksutosite verkkopankistasi.
  3. Palauttaessasi fyysisen kulukorvaushakemuksen, nido skannattu kuitti laskun kääntöpuolelle käännetyn paperin vasempaan ylänurkkaan (katso kuva).

Laskupohja

Täytetty laskupohja

Nidottu laskupohja