Haku lämmönsiirtäjä X:ksi ja laulukirjavastaavaksi on auki

Hae Prosessiteekkareiden 10. juhlavuoden toimikuntien johtoon! Hakuaika päättyy 31.1.2021.

Lämmönsiirtäjä X:nä tulet toimimaan Prosessiteekkareiden 10. vuosijuhlan, Lämmönsiirto X:n toimikunnan sekä 10-juhlavuoden toimikunnan puheenjohtajana. Lämmönsiirtäjältä toivotaan kokemusta tapahtumien järjestämisestä suurelle ihmismäärälle, oli se sitten sitseistä, vuosijuhlista tai vaikka häistä. Odotamme lämmönsiirtäjältä erityisesti organisointi- ja delegointitaitoja, sekä hyvää ryhmän johtamista ja sen kanssa kommunikointia. Lämmönsiirtäjältä odotetaan myös innostusta sekä motivaatiota juhlien järjestämiseen, sekä tietysti hyviä ideoita juhlia varten! Tämä pesti tulee kestämään noin puolentoista vuoden ajan, joten otathan huomioon tämän jo hakiessasi!

Jos sinut valitaan tehtävään, on ensimmäisenä tehtävänäsi avata haku Lämmönsiirto X:n toimikuntaan jäsenistön kattavalla sähköpostilistalla. Kun olet saanut hakemuksia, toivomme, että haastattelet hakijat tehtävää varten. Kun lämmönsiirtäjä on kasannut toimikuntansa, hän esittää ehdotuksensa hallitukselle, ja hallitus päättää hyväksyykö esityksen. Toimikunnan kokoonpano tulee esittää hallitukselle 14.3.2021 mennessä. Toimikuntasi kesken tulette hoitamaan kaikki järjestelyt vuosijuhlia varten ja onkin toivottavaa, että toimikunnassa olisi mukana henkilöitä, joilla on kokemusta mm. tapahtumien järjestämisestä, talousasioista, yrityssuhteista sekä sponsoreiden hankkimisesta.

Prosessiteekkareiden 10. juhlavuonna on tarkoitus julkaista myös Prosessiteekkareiden oma laulukirja, jota varten etsimme laulukirjavastaavaa sekä laulukirjatoimikuntaa. Prosessiteekkareiden laulukirjavastaavana kokoat oman toimikuntasi, jonka kanssa ryhdytte suunnittelemaan sekä keräämään materiaalia laulukirjaa varten. Laulukirjavastaavalta odotetaan myös organisointi- ja delegointitaitoja, joita ison projektin johtaminen vaatii. Laulukirjavastaavalta toivotaan tietämystä Prosessiteekkareiden tapahtumissa lauletuista lauluista, sekä niihin liittyvistä perinteistä. Laaja kokemus teekkarilaulukulttuurista ja lukkarina toimimisesta katsotaan eduksi. Myös taittamiskokemuksesta on huomattavasti hyötyä. Laulukirjavastaavana olet toimikuntasi kanssa vastuussa täysin laulukirjan ulkoasusta, asettelusta, taittamisesta sekä budjetista. Tämä pesti tulee kestämään noin puolentoista vuoden ajan, joten otathan huomioon tämän jo hakiessasi!

Jos sinut valitaan tehtävään, on ensimmäisenä tehtävänäsi avata haku laulukirjatoimikuntaan jäsenistön kattavalla sähköpostilistalla. Kun laulukirjavastaava on kasannut toimikuntansa, hän esittää ehdotuksensa hallitukselle, ja hallitus päättää hyväksyykö esityksen. Toimikunnan kokoonpano tulee esittää hallitukselle 14.3.2021 mennessä. Toimikunnan pääasiallisena tehtävänä on päättää laulukirjaan tulevia lauluja, sekä yleisesti suunnitella laulukirjan ulkoasu.

Voit hakea molempiin tehtäviin lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen Prosessiteekkareiden hallitukselle (hallitus@prosessiteekkarit.fi). Esitäthän hakemuksesi  suomeksi sekä englanniksi. Voit halutessesi liittää kuvan hakemukseen. Hakuaika lämmönsiirtäjäksi ja laulukirjavastaavaksi päättyy 31.1.2021. Hallitus valitsee lämmönsiirtäjän ja laulukirjavastaavan 14.2.2021 mennessä. Hakijat ja hakemukset näihin tehtäviin tullaan julkaisemaan Prosessiteekkareiden Vaalit-sivulla, jossa hakijoille voi esittää kysymyksiä virkaan liittyen. Prosessiteekkareiden hallitus 2021 tekee lopulliset päätökset virkoihin liittyen, mutta he varaavat oikeuden konsultoida muita henkilöitä hakijoihin liittyen.

Aikataulu:

31.1.2021 Haku lämmönsiirtäjä X:ksi ja laulukirjavastaavaksi päättyy
14.2.2021 Lämmönsiirtäjä X ja laulukirjavastaava valitaan
Haku toimikuntien jäseniksi aukeaa
14.3.2021 Toimikuntien jäsenet valitaan

Jos heräsi kysymyksiä virkojen tehtäviin tai yleisesti hakuprosessiin olethan yhteydessä:
Oona Hanska – Puheenjohtaja 2021
oona.hanska(at)aalto.fi TG: @oonahanska