Tervehdys jäsenistö!

Haku hallituksenmuodostajaksi vuodelle 2021 on nyt auki!

Ehdolle voi asettua kuka tahansa yhdistyksen varsinainen jäsen ja se toimii lähettämällä vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen Prosessiteekkareiden hallitukselle (hallitus@prosessiteekkarit.fi). Voit myös halutessasi liittää kuvan itsestäsi. Ehdokkaiden hakemukset ja kuvat tullaan julkaisemaan yhdistyksen vaalisivuilla (https://prosessiteekkarit.fi/vaalit/) 20.10. alkaen, jonka jälkeen ehdokkaille on mahdollista esittää kysymyksiä sivujen kautta. Uusi hallituksenmuodostaja tullaan valitsemaan ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa, joka järjestetään alustavasti 3.11. Kokouksen etäosallistumis- ja äänestysmahdollisuuksista tulee lisätietoa myöhemmin.

Uuden hallituksenmuodostajan tehtävänä on muodostaa sääntöjen mukainen hallitus vuodelle 2021. Muodostajan esitys tullaan käsittelemään yhdistyksen syyskokouksessa, joka järjestetään alustavasti 23.11.

Lisätietoja hallituksenmuodostajan tehtävästä ja vaaleista yleisesti voit löytää hallituksen muodostamisen ohjesäännöstä. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä hallitukseen tai puheenjohtajaan.

Ystävällisin terveisin,

Juhani Rahikka
Puheenjohtaja 2020 | Prosessiteekkarit ry
+358505058844 | puheenjohtaja@prosessiteekkarit.fi
Kemian tekniikan korkeakoulu | Aalto-yliopisto

Ehdokkaat