Ehdokas Yrityssuhdevastaavaksi: Leevi Kosonen

Heimoi!

Nimeni on Leevi Kosonen, 2.vuoden opiskelija, ja haen yhdistyksemme yrityssuhdevastaavaksi vuodelle 2021. Vapaa-aikani kuluu rakkaan lajini, futsalin, seurassa sekä välillä BP:tä pelaillen. Olen sosiaalinen, helposti lähestyttävä tiimipelaaja, joka haluaa enemmän kokemusta vastuuhommista. Fuksivuotenani olen ollut kaikenlaisissa tapahtumissa sekä nakeissa mm. Pääkavitaattorin virassa (rip kavis).

Haen yrityssuhdevastaavaksi, koska haluan kartuttaa enemmän kokemusta yritysten kanssa vuorovaikuttamisessa sekä ylipäätään oppia järjestämään ja suunnittelemaan suurempia ja erilaisempia tapahtumia/reissuja ,koska tähän asti vastuuhomminani on ollut Aalto Beer Pongin Liigavastaavan pesti. 

Yrityssuhdevastaava on ensi vuonna suuressa roolissa. Faasimuutokselle ei vielä näy valoa tunnelissa, sekä excursioiden tilanne on uhkaava. Näen itseni hyvänä ehdokkaana näiden ongelmien ratkaisemiseen, koska panostan hyvään yhteistyöhön kisällieni ja excursiovastaavan kanssa, sekä luovuudesta minulla ei ole pulaa.

Kysymykset

1. Miten lähtisit kehittämään yhdistyksen yrityssuhteita ensi vuodelle?

Lähtisin yrittämään luomaan uusia yhteistyökumppaneita, sekä vahvistamaan nykyisiä yrityssuhteita. Uusien yhteistyökumppaneiden kohdalla kriittisin asia on ensivaikutelma, joten uskon, että minun luonteellani sekä edeltäjäni opeilla saan hankittua vuoden varrella uusia yrityksiä PT-perheeseen. Nykyisten yhteistyökumppaneiden kanssa keskustelisin tiiviimmin mm. etäexcursioista.

2. Koronavirus on hankaloittanut erilaisten yritystapahtumien järjestämistä. Miten ja millaisia yritystapahtumia haluaisit järjestää ottaen mahdolliset rajoitukset huomioon?

Lähtisin enemmän etäexcursioiden pohjalta lähestymään yrityksiä, mutta pienellä twistillä. Tiedän, että Fyysikkokillan fuksietäexcursio Innofactorille sisälsi jokaiselle osallistujalle ns.”goodie bagin”, jossa oli merkki,pieni skumppa pullo ja kaikenlaista muuta tavaraa. Tämän tyyliset excursiot sopisivat nykyhetken tilanteeseen kuin nenä päähän.

3. Kuinka hyvät ovat vuorovaikutustaitosi? Miten luontevasti sinulla sujuu kommunikointi ja neuvottelu esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse?

Koronan takia kesätyöpaikkani lähti alta ja jouduin sen sijaan telemyyjäksi Nordic Sales Crewille. Väitän, että kokemus oli palkkaa suurempi arvoltaan, koska puhe- ja vuorovaikutustaitoni kasvoivat runsaasti. Myöskin olen ollut pienestä asti luonteeltani neuvotteleva ja puhelias.

4. Kuinka paljon ja millaisia tehtäviä delegoisit kisälleillesi ja excursiovastaavalle?

Jakaisin hommat 50–50 suhteella kisällieni ja excursiovastaavan kanssa. Antaisin enemmän vastuuta kisälleilleni mm. yrityksille viestittelyyn, mutta kiperimmät ja suurimmat hommat hoitaisin itse.

1 Kommentti

 1. PlaTen Isä ja Toripolliisin kaima

  Hei Leevi!

  Mahtavaa, että haet yrityssuhdevastaavan pestiin ja maailmaan! Tämä pesti tulee olemaan hyvinkin opettavainen ja tulet saamaan tästä paljon irti!

  Yritysten kanssa kun toimii on muistettava olla täsmällinen ja kunnioittaa aina yrityksiä ja tehtyjä sopimuksia. Alla olisi muutama kysymys mihin haluaisin sinulta vastausta.

  1. Olette yrityksen kanssa sopineet vierailun ja tämä yllättäen peruuntuu viime minuuteilla, kun olette juuri saapumassa kohteeseen. Miten toimit? Aiotko antaa yritykselle uutta mahdollisuutta, vai lyttäätkö jatkossakin yhteistyömahdollisuudet.

  2. Olette excursiomatkalla ja olette sopineet yrityksen kanssa vierailun alkavaksi klo 11. Odottamattomasti bussimatkan varrella on sattunut onnettomuus ja liikenne seisoo. Odotettu uusi saapumisaika on 11.30. Mitä tekisit tässä tilanteessa. Olisiko tätä tilannetta voinut jotenkin välttää?

  3. Olet tilannut haalarit ja haalarijäbä ei vastaa kyselyihin, että milloin olisi perillä. Luotat häneen ja sieltä tulee huppari PT:n väreillä. Mikä olisi sinun fiilis tässä tilanteessa?

  4. Excursion päätteeksi yleisesti annetaan pieni lahja (juoma) kiitokseksi vierailun järjestämisestä. Mikä sinusta olisi hyvä juoma tähän? Kelpaisiko mielestäsi Gambinapullo?

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *