Ehdokas laulukirjavastaavaksi: Milja Koskela

Heimoii!

Haen laulukirjavastaavaksi Oona Hanskan kanssa. Olen ollut Prosessiteekkareilla pitkään aktiivisena ja haluan antaa vielä yhden kerran oman panokseni korkeakouluyhdistykselle. Olen ollut lukkarikisälli 2018 ja saanut samana vuonna lukkarin tittelin. Innostuin tästä lukkaroinnista ja olen jatkanut lukkarin uralla lukkarimestarin viralla 2020 ja siitä vielä lähtenyt teekkarijaostoon lukkaritirehtööriksi täksi vuodeksi.

PT on rakas yhdistys ja haluaisin olla vastuussa Oonan kanssa PT:n ensimmäisestä laulukirjasta. PT:llä on kehittynyt todella selkeä oma laulukulttuuri, josta voisi kerätä lauluja yhteen teokseen muun Otaniemen kulttuurin kanssa. Laulukirjan avulla PT saa taltioitua omaa historiaansa todella merkittävällä tavalla ja se määrittelee myös yhdistyksen identiteettiä suuresti. On tärkeää, että tässä otetaan huomioon monta eri asiaa ja uskon että olemme Oonan kanssa sellaisia tekijöitä jotka tähän pystyyn. Olen samalla mukana punaisen laulukirjan toimituskunnassa, joka tekee laulukirjaa teekkarius 150 vuodelle ja uskon että saan tästä paljon tietoa ja taitoa siihen, miten laulukirjaa tehdään. Lisäksi monen vuoden kokemuksen perusteella niin PT:llä kuin AYY:llä osaamme johtaa toimikuntaa. Tiedän mitä laulukirjan tekeminen vaatii niin laulujen keräämisestä (tekijän oikeuksien kanssa) sponsoreiden keräämiseen, sekä taitosta ja grafiikasta lopputuotokseen.Tästä on varmasti iso apu ja varsinkin kun olemme Oonan kanssa jo miettineet miten jakaisimme vastuualueet, olisimme täydellinen yhdistelmä johtamaan PT:n ensimmäisen laulukirjan toimikuntaa. Toimikuntaan valittaisiin tekijöitä eri vuosikursseilta ja eri osaamistaustoista. On myös tärkeää, että toimikuntalaisilla on kokemusta lukkaroinnista tai laulukulttuurista.

Olen ahkera tekijä, joka ei kaihda haasteita ja olen pitkäjänteinen työläinen, joka vie prosessin loppuun asti joka sopii tähän pestiin kuin nenä päähän sekä osaan aikatauluttaa ja jakaa hommat toimikunnalle. Toivon, että PT:n laulukirjan toimituskunta saa tehtyä PT:lle sen arvoisen tuotoksen, jonka yhdistys ja sen jäsenet ansaitsevat. Sellainen joka edustaa kaikkia sen jäseniä sukupuolesta, kielestä ja kiinnostuksen kohteista huolimatta.

Toivon että saamme Oonan kanssa tehdä korkeakouluyhdistykselle sellaisen laulukirjan, jonka se ansaitsee ja tarvitsee.

 

Yt.

Milja Koskela

N. Vuoden PT tekijä

Ps. Kysy ihmeessä, jos on mitään kysyttävää! TG:stä löytää @lukkaritirehtoori

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *