Ehdokas Lämmönsiirtäjä X:ksi: Olli Tunkelo

Arwon Prosessiteekkarit

Rakas yhdistyksemme on täyttämässä kymmenen vuotta ja on aika aloittaa tämän juhlavuoden suunnittelu. PT10 juhlavuosi on ainutkertainen mahdollisuus päästä toteuttamaan yhdistykselle ensimmäisiä pyöreitä. Tämän takia haen Lämmönsiirtäjä X:ksi.

Olen Olli Tunkelo 22-vuotias kolmannen vuoden prosessiteekkari. Kokemukseni yhdistystoiminnasta alkaa partiosta, jossa olen toiminut erilaisissa pesteissä kahdeksan vuoden ajan. Prosessiteekkareiden puolella olen toiminut ISOna, apu-IE:nä, ProTeesin toimituksessa sekä vuonna 2020 emäntänä. IE-vuoteni ei ollut helpoimmasta päästä, mutta pääsin kaikesta huolimatta näkemään miten tapahtumia kannattaa suunnitella ja järjestää. Olin tiivisti mukana Lämmönsiirto VIII:n suunnittelussa. Vaikka juhlia ei päästy juhlimaan, olen silti nähnyt, miten vuosijuhlia järjestetään ja oppinut virheistä mitä teimme.

Pandemian takia en ole käynyt kuin muutamilla vuosijuhlilla ja koen sen olevan heikkouteni tähän virkaan, mutta uskon saavani tämän osan paikattua toimikunnan kokemuksella. Tärkeämpänä koen kokemukseni johtamisesta, organisoinnista ja ryhmätyöskentelystä. Vuosien aikana olen oppinut, miten asiat kannattaa hoitaa ja organisoida. Olen kerryttänyt itselleni melkoisen määrän tietoa ja kokemusta – virheiden ja onnistumisien kautta. Juhlavuoden johtaminen tulee olemaan pitkä ja vaativa kokonaisuus ja olen tähän enemmän kuin valmis. Olen nähnyt ja kokenut erilaisia tapoja toimia johtajana ja näistä olen muodostanut kuvan, miten haluan itse toimia.

Toimikunta tulee toimimaan pitkään yhdessä ja haluan kasata siitä mahdollisimman toimivan paketin. Haluan toimikunnasta tiiviin kokonaisuuden, jonka jäsenet paikkaavat toistensa virheitä. Haluan myös panostaa toimikunnan ryhmäytymiseen ja virkistykseen, koska harvemmin tulee toimikuntia, jotka toimivat 1,5 vuotta yhdessä. Haluan myös jakaa selkeät vastuualueet toimikunnan jäsenille ja valita toimikunnan jäsenet myös sen mukaan, mikä osa-alue heitä kiinnostaa. Juhlavuoden järjestäminen tulee olemaan uskomaton kokemus, jota odotan innolla. Mielessäni on useita ideoita, jotka haluan päästä toteuttamaan. Mikäli heräsi kysymyksiä niin täällä vaalisivuilla voi kysyä vapaasti ja vastaan kysymyksiin mielelläni! Jos haluat kysyä jotakin yksityisesti laita viestiä telegrammissa @Torpedoboi tai sähköpostilla olli.tunkelo@aalto.fi.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *