Ehdokas Laulukirjavastaavaksi: Oona Hanska

Arwon prosessiteekkarit

Olen Oona Hanska, 4. vuoden prosessiteekkari ja haen laulukirjavastaavaksi yhdessä Milja Koskelan kanssa. Haen tähän tehtävään, koska suurena sitsikulttuurin ystävänä haluan olla mahdollistamassa Prosessiteekkareiden ikiomaa laulukirjaa ja samalla yhdistyksemme 10. juhlavuotta.

Koko opiskeluaikani olen ollut aktiivinen prosessiteekkari ja olen ehtinyt toimimaan monissa luottamustehtävissä. Olen ollut muun muassa vuoden 2019 hallituksessa fuksipäällikkönä ja vuonna 2020 toimin useissa toimihenkilöviroissa kuten bilevastaavana, toimittajana, lämmönsiirtotoimikunnan jäsenenä ja abivastaavana. Näiden lisäksi toimin tänä vuonna yhdistyksemme puheenjohtajana. Kokemukseni ansiosta koen, että minulta löytyy paljon tietämystä yhdistyksemme kulttuurista. Tästä on varmasti hyötyä laulukirjavastaavan roolissa.

Haen tähän tehtävään juuri Miljan kanssa, sillä keskustellessamme totesimme taitojemme ja kiinnostuksen kohteidemme täydentävän toisiaan. Meillä on tähän tehtävään hakiessamme yhteinen päämäärä, joka on paras mahdollinen laulukirja rakkaalle yhdistyksellemme. Jos tulemme valituksi tähän tehtävään, olemme etukäteen jo miettineet mahdollista vastuunjakoa välillämme. Yhdessä toimiminen myös auttaa laulukirjan tekemisessä tämän vuoden aikana, molempien meistä toimiessa puheenjohtajina tahollamme.

Tulevaan toimikuntaan haluaisin jäseniä mahdollisimman monelta eri vuosikurssilta, joilla on lukkarointi- ja laulukokemusta. Laulu- ja opiskelijakulttuuri muuttuu nopeasti ja näin voisimme varmistaa mahdollisimman monipuolisen laulukirjan. Haluan toimikunnalla olevan myös herkkyyttä ja taitoa pohtia teekkarikulttuuria koskevaa yhdenvertaisuuskeskustelua. Haluan muodostaa laulukirjan, jonka jokainen prosessiteekkari voi tuntea omakseen.

Jos heräsi kysymyksiä, voitte esittää kysymyksiä täällä vaalisivulla tai yksityisesti Telegramissa @oonahanska tai sähköpostilla oona.hanska@aalto.fi.

 

Ystävällisin terveisin

Oona Hanska

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *